Påmelding

 
Oppdatering 16/1 2019:
På grunn av en feil ble det sendt ut mange invitasjoner for sent.
Ordinær påmelding er dessverre ikke lenger mulig, men om du ønsker å delta kan du sende en mail til charljohansen@mil.no, så skal vi nok klare å ordne det likevel.

 ......................................................................................................................................................................................................................................................

 

Den 31.januar 2019 trer brigader Dag Hjelle ut av tjeneste som fagdirektør i Forsvarets sanitet. I den forbindelse inviterer Sjef Forsvarets sanitet til fagdag.

Fagdagen avholdes den 23.januar 2019 fra kl 09.00-15.30 i Fanehallen på Akershus festning.

Fagdagen vil belyse militærmedisinske problemstillinger innen sikkerhetspolitikk og militær virksomhet. Det legges spesiell vekt på utfordringer, erfaringer og vurderinger som kan bidra til å forme fremtidens krav til militærmedisin og totalforsvarets helseberedskap. Det tas utgangspunkt i praktiske erfaringer fra Forsvarets sanitets internasjonale virksomhet de siste 20 år.

Trykk her for å se programmet for dagen

Ved spørsmål, kontakt Charlotte Johansen i Forsvarets sanitet, charljohansen@mil.no / 63 92 68 58

Det er fint om du tipser andre om arrangementet. Ikke videresend lenken dersom du har mottatt den i en mail, da den er personlig, del heller denne lenken: http://www.milmedfag.no/fagdag-fsan-hjelle

 

Meld deg på ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsskjemaet under.

 

Informasjon

Tid
Onsdag 23. januar 2019 kl. 09.00 - 15.30
Påmeldingsfrist
Torsdag 17. januar 2019 kl. 13.40

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.